top of page

La maquinària d’Entretemps no s’atura: creix la família!

Una taula plena de retalls de paper, de purpurines i de fustes es converteix en un vaixell. La conversa no s’encalla: On et veus tu? De capitana o d’intendent? De timonera o de grumet? Els fils i les llanes s’uneixen, poc a poc, i teixeixen el que és Entretemps: una associació diversa i on tots som a bord.



Collage de creació d'idees
Collage de creació d'idees

Així comença una de les reunions de treball per anar teixint el que entre totes imaginem pel futur de l’associació. Com a escates, surten comissions, projectes i idees boges que, qui sap si un dia podrem dur a terme. El núvol negre, com sempre, és el finançament i cap aquí s’encaminen els esforços.


I és que la família creix, i tot i que a la Garrotxa no hi ha mesura amb la pluja, una coca acabada de sortir del forn, un vestit deixat i noves cares (Benvingut Sira i Benvinguda Patrícia!) acompanyen una nova reunió del grup.


Passem de les targetes i els punts de llibre a la realitat virtual i augmentada. Del menjador de casa de l’Imma al local de casa la Marie Noel. Dels centres de salut mental a exposicions i projectes. La maquinària no s’atura i ja es comencen a veure les tresqueres cap on volem anar.


Una coca sobre la taula de la reunió. Foto Laura R. Grau
Les coques ajuden a inspirar-se ;-) Foto. Laura R. Grau


18 views0 comments
old-books-g86c61b093_1920.jpg

Vols rebre els nostres articles?

Seguim en contacte!

Un cop enviada la subscripció rebràs un correu electrònic per confirmar la teva sol·licitud

bottom of page