top of page

Cap al reconeixement del projecte Itineraris per part de la Diputació de Girona

Volem explicar-vos que des del curs 2016-2017 Entretemps ha intervingut de forma voluntària

a l’aula hospitalària de l’Hospital Josep Trueta i a l’escola rural d’Argelaguer. Durant els darrers quatre anys, hem posat en marxa el projecte Itineraris d'escriptura creativa i lúdica: un mètode estimulant per a la creació literària, Itineraris a partir d’ara (podeu llegir la crònica de l’edició 2022-2023 a secundària i, properament, una crònica de l’edició 2023-2024 a primària). Aquest projecte s’ha anat finançant privadament en concepte de quota de les famílies d’infants de primària i de joves de secundària i, en algun cas concret, amb el suport de l’associació Connexió Papyrus (Celrà).

Projecte itineraris

Aquest curs estem treballant per rebre el reconeixement de la Diputació de Girona amb la seva ajuda per al foment de programes i projectes educatius en centres educatius del Gironès, que s’obrirà a principis del 2024. La comissió d’educació d’Entretemps s’ha encarregat d’elaborar un document en què presentem el projecte, fent especial èmfasi en el mètode pedagògic que hi ha al darrere i en quins objectius persegueix. Hem posat també l’accent en els punts forts del projecte (segons els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides) i en les accions per a la participació que Itineraris promou, així com el seu impacte social, sense oblidar com temporitzem el projecte al llarg d’un curs, com l’avaluem i quina és la seva persistència en el centre educatiu.

El document, que estarà en breu a disposició de totes aquelles persones interessades, ha permès a l’equip de redactores mirar Itineraris des d’un prisma diferent que engendri noves preguntes i nous reptes, un punt de vista extern al de les nostres professions de talleristes, lingüistes i psicopedagogues.   

old-books-g86c61b093_1920.jpg

Vols rebre els nostres articles?

Seguim en contacte!

Un cop enviada la subscripció rebràs un correu electrònic per confirmar la teva sol·licitud

bottom of page